Heti menü

Heti menü

Pizza

Pizza

Sütemények

Sütemények

Kedves látogató!

Köszöntünk honlapunkon minden olyan idetévedt böngészõt, akit érdekel a gasztronómia, a cukrászmûvészet, valamint a rendezvények lebonyolítása. Aki véletlenül tévedt ide megcsodálhatja tortáinkról és hidegtálainkról készült inpozáns fotókat, aki viszont célirányosan kereste fel oldalunkat, letöltheti heti menükínálatunkat.
A Nike étterem már több mint 60 éve mûködik a hársfák árnyékában, de csak 2003. óta foglalkozik ételkiszállítással. A helyi közintézmények, mint az óvodák, iskolák, idõsek otthona és a bölcsõde ellátása fontos feladatai közé tartozik. Emellett ellátja Balatonfûzfõ városát és a környezõ települések lakóit is. Veszprém, Litér, Balatonalmádi, Peremarton, Berhida és Balatonkenese településeken is igénybevehetõek szolgáltatásaink.
Az ételszállítás mellett rendezvények szervezésével is foglalkozunk. Esküvõk, keresztelõk, születésnapok, fogadások helyszínévé vált éttermünk, de természetesen házhozszállításos formában is vállaljuk a rendezvények lebonyolítását.
Sokan keresnek fel bennünket nyaranta gyermekcsoportok étkeztetésével, mind a Nike Étteremben, mind a Susogó Vendéglõben, ami a város balatonparti településrészén mûködik.
A balatonpart kedvezõ jelenléte miatt az étterem az itt nyaralók kedvelt helyévé vált, sokan nyaranta visszatérnek ebbe a különleges hangulatú étterembe.
Remélem, személyesen találkozhatunk, ha ebédet rendel, vagy egy rendezvényt szeretne lebonyolítani akár éttermünkben, esetleg saját otthonában.
Addig is mindenkinek ajánlom ezt a honlapot, válogassanak ízlés szerint menükínálatunkból, élvezzék honlapunkon lévõ játékunkat, vagy csak nézegessék a finom falatokat a galériában.

Nike Étterem - Pizzza

Hidegtálak

Hidegtálak

Online rendelés

Online rendelés

Életmód magazin

Életmód